Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Di formátumban a Ladánybene 27 egyik száma

Index
2002.11.18. 16:54
A reggae-t játszó Ladánybene 27 és a technológiát kifejlesztő Digimpro Kft. megjelentette az együttes "Zöld"Hc. Számát a forradalmi zenei formátumban. A dal már most letölthető a cég, valamint az együttes honlapjáról.
A Di formátum egy új zenerögzítési forma, mely új utakat nyit a zeneírásban és új lehetőségeket teremt a zenehallgatáshoz. Az eredeti dallam minden lejátszás alkalmával másképp szólal meg. A zeneszerző szabta korlátoktól eltekintve véletlenszerűen épül fel újra és újra, a zenészek által rögzített elemekből.
A Di formátumú hanganyagok lejátszására és rögzítésére alkalmas szoftvereket Mester Sándor, magyar zeneszerző és előadóművész találta fel. A diPlayer - mely a digitális improvizációk meghallgatásához szükséges - ingyenesen letölthető a Digimpro Kft honlapjáról.
A Ladánybene 27 a legismertebb hazai együttes, mely az igazi reggae-t és Bob Marley spirituális üzeneteit népszerűsíti már 15 éve.