Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Novemberben jelennek meg a MagyarOffice új verziói

2002.11.22. 12:19
Idén novemberben jelenik meg a MagyarOffice 1.0 irodai programcsomag professzionális és családi változata. A Multiráció Kft. szoftvercsomagja nemcsak Windows, hanem Linux operációs rendszeren is futtatható és képes minden elterjedtebb fájlformátum kezelésére, beleértve a Word-, Excel-, PowerPoint-fájlokat is. A korábbi verziók magyar nyelvű felhasználói felületén, elválasztó és helyesírás-ellenőrző modulján, Mozilla böngészőjén és levelezőjén túl az új változat további szolgáltatásokkal bővült. Többek között MySQL adatbáziskezelőt, enigmail PGP, GPG titkosításra képes levelezőprogramot, szinonimaszótárt, idegen nyelvű szótárakat (angol, német, francia) és továbbfejlesztett Linux operációs rendszert is tartalmaz.

Az új MagyarOffice otthoni felhasználók számára testreszabott, családi változatának javasolt végfelhasználói árát a DVD-filmek árkategóriájában kívánják meghatározni. E verziót nemcsak szakboltokban, de például szupermarketekben is forgalmazni szeretnék.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?