Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Online aukció a szegedi állatmenhelyért

Index
2002.11.25. 12:38
A képeket felajánló délalföldi művészek jóvoltából jótékonysági aukciót szervez a szegedi Tappancs Alapítvány. A vételárat a szegedi állatmenhely megépítésére fordítják. A városi önkormányzathoz benyújtott pályázattal területhasználatot és havi 120 ezer forint erejéig az üzemeltetés során felmerülő állategészségügyi kiadások megtérítését nyerték el. A menhely megépítéséhez szükséges 16 millió forint előteremtésének gondja azonban teljes egészében alapítvány vállára nehezedik.

Az aukció oldalán megtekinthető képekre az Nők lapja weboldalán lehet licitálni. Egészen pontosan a megfelelő fórumban lehet megtenni a téteket. Az internetes aukció még 3 hétig és 1 napig tart. Az alapítvány ugyancsak a menhely javára szeptemberben is szervezett festményaukciót, akkor a Bartók Béla Művelődési Központ jóvoltából ki is tudták állítani a képeket.