Árpád
-2 °C
4 °C

Napster végkiárusítás az interneten

Der Standard
2002.11.25. 15:27
A Napster csődjét követően Delaware állam szövetségi bírósága elrendelte a világhírű cég anyagi javainak elárverezését. Az online felhasználók online vehetnek részt a liciten. A felszámolást december 11-ig befejezi az erre szakosodott Dovebid. A speciális cég eddigi "ügyfelei" között található több neves informatikai cég, például az Excite@Home és a Webvan.

A Napster esetében négyoldalas brossura írja le az árverés során új gazdára találó értékeket. A javarészt számítástechnikai cikkekből álló kínálat Cisco routereket és tűzfalakat, Sun szervereket, EMC tárolóeszközöket illetve Apple, Dell, Sony, Compaq és Hewlett-Packard számítógépeket foglal magába. Ugyancsak kalapács alá kerül több száz ing, kabát és sapka, valamennyi a Napster logójával. Nem eladó viszont a Napster neve és technológiája, ezeket ugyanis már korábban megvásárolta a Roxio szoftvergyártó.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?