Aliz
6 °C
14 °C

Konferencia a mobil tanulásról

MTI
2002.11.29. 17:29
A Westel Mobil Távközlési Rt. és a Magyar Tudományos Akadémia Filozófiai Kutatóintézete két napos nemzetközi konferenciát tart a mobil tanulás (m-learning) lehetőségeiről - közölte a két szervezet pénteken az MTI-vel. Az első napon elhangzó előadások a mobil tanulás pedagógiájáról és pszichológiájáról szólnak, a második napon pedig az interaktív multimédiás kommunikáció viszonyairól esik szó.

A közlemény szerint az m-learning, a mobil tanulás és mobil művelődés újabb szakaszához érkezett azáltal, hogy ma már nemcsak írott szövegeket, de képeket és videókat is lehet továbbítani a készülékeken. A most sorra kerülő m-learning konferencia nemzetközi viszonylatban elsőként a mobil tanulás témáját nem a hardver- és szoftverfejlesztés, hanem a társadalomtudományok nézőpontjából vizsgálja.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?