Árpád
-2 °C
3 °C

BBC honlap a nyelvtanároknak

MTI
2002.12.05. 17:07
A brit közszolgálati rádió Világszolgálata a British Councillal együttműködve nyit honlapot, amely a nyelvórákon felhasználható segédanyagokat biztosít az angol nyelvet világszerte oktató pedagógusok számára, illetve szakmai tanácsokat is nyújt a nyelvtanításhoz.

A tanárok által összeállított és rendszeresen gazdagítandó "teachingenglish.org.uk" honlapról a nyelvórákon felhasználható hanganyagok, írásos segédeszközök, köztük kvízjátékok tölthetők le ingyen. A honlap szerkesztői létrehoznak egy archívumot pedagógiai témájú cikkekből az angol nyelvtanítás elméletéről és gyakorlatáról.

A kezdeményezéssel a BBC és a British Council kifejezetten a nem angol anyanyelvű angolnyelv-tanárok munkáját kívánja segíteni. Alkotói szerint a honlap gyakorlati hasznosságát elsősorban az fogja biztosítani, hogy pedagógusok készítik pedagógusok számára.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?