Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Letölthető zenét kínál a Mediamarkt

ZDNet
2002.12.09. 12:26
A Mediamarkt elektronikai áruház költségtérítéses internetes zeneforgalmazással próbálkozik Németországban. A Hotvision.de cím alatt berendezett portál kínálatában 0,79 és 1,99 euró közötti áron szerepelnek a letöltésre váró számok.

"A zenék online vásárlása egyre népszerűbb lesz" - kommentálta a lépést Klaus-Peter Voigt, a Mediamarkt AG ügyvezető igazgatója. A tervek szerint a kínálatot piac fejlődésével párhuzamosan szélesítik. A katalógus jelenleg 40 ezer zeneszámot tartalmaz, valamennyit a másolásvédett Windows Media formátumban. A vállalat szerint a számok letöltéséhez, CD-re írásához, vagy más lejátszókba átviteléhez a Windows Media Playeren kívül más alkalmazásra nincs szükség. Viszont a WMP-nek legalább 7.1-es verziószámúnak kell lennie, a korábbi változatokkal már a letöltés sem indul be.

A felhasználók a vásárlás előtt bármely számból 30 másodperces ingyenes részletet hallgathatnak meg. Fizetni most még csak a Paybox közbeiktatásával lehet, de a vállalat ezen a téren is fejlesztést ígér.