Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Több mint ezer diák indult az internetestananyag-készítő versenyen

MTI
2002.12.13. 09:26
Lezárult az első, diákok számára meghirdetett elektronikustananyag-készítő verseny jelentkezési szakasza, összesen 242 csapat jelezte részvételi szándékát - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

November közepén hirdették meg a nonprofit internetes csapatversenyt, amelynek eredményeként mindenki számára ingyenesen hozzáférhető tananyagok készülnek. A Coedu Tudásháló vetélkedőre, amelynek célja az internethasználat és az elektronikus távoktatás népszerűsítése, 12-19 éves, magyar iskolában tanuló diákok jelentkezhettek.

A versenyre 947 vidéki és 121 fővárosi versenyző regisztráltatta magát. A megmérettetésen 6 csapatot indít a Vakok és Gyengénlátók Iskolája. A verseny hét kategóriában zajlik: művészet és irodalom; tudomány és technika; ember és társadalom; földünk és környezetünk; sport, egészség és életmód; idegen nyelvek, valamint a köztes tudományágak. A résztvevő csapatoknak 2003. március 10-ig kell elkészíteniük tananyagaikat.