Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elektronikustartalom-pályázatot hirdet az informatikai minisztérium

2002.12.20. 10:44
Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium eTartalom címen pályázatot hirdet, melynek célja az elektronikus tartalmak előállításának, felhasználásának és terjesztésének elősegítése. A minisztérium szándéka, hogy a pályázat keretében olyan új tartalmak készüljenek, amelyek a projekt befejezése után Magyarországon és/vagy az Európai Unió országaiban, esetleg a tagjelölt országokban is piacképesek lesznek, és üzleti tervvel dokumentáltan bemutatható, hogy a támogatás megszűnése után önfenntartóvá tudnak válni. A pályázat célja emellett kedvező feltételek megteremtése a 2002 decemberében illetve 2003-ban kiírásra kerülő Európai Uniós eContent pályázatokban történő aktív magyar részvételre.

A pályázható keretösszeg 300 millió forint. Az eTartalom program nem támogat kutatás-fejlesztési projekteket. A pályázatok benyújtásának határideje 2003. február 15. A részletes feltételek az Informatikai és Hírközlési Minisztérium honlapján tekinthetők meg, a pályázati útmutató péntektől személyesen átvehető a minisztériumban vagy letölthető az IHM honlapjáról.