Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kétmillió DVD az XBox kampányban

Heise.de
2002.12.28. 09:11
Kétmillió DVD lemezt oszt szét Európában a Microsoft az XBox játékkonzol eladásainak élénkítésére. A számítástechnikai és a számítógépes játékokra specializálódott folyóiratokkal együtt osztogatott lemezeken az XBox reklámfilmje tekinthető meg. A benne játszó karakterek kicsit furcsán néznek ki, hiszen fölös számú fülekkel és szemekkel vannak felszerelve, írta a Wall Street Journal.

A Microsoft szerint az XBox grafikája és hangja ugyanis olyan jó, mintha újabb szemei és fülei nőttek volna a felhasználóknak. A filmen megtekinthető fiatal szereplők ezt az állapotot illusztrálják, miközben zenei aláfestés mellett kerékpároznak, görkorcsolyáznak és autót vezetnek. A filmen kívül zenei videoklipek és az XBox bemutatás előtt álló játékainak demóverziója található a lemezen.