Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ingyenes internetelérés a CivilPort-tól

MTI
2002.12.28. 22:22
Előfizetési díj nélküli internetelérést biztosít a közhasznú és közcélú szervezetek, közösségek számára jövő év elejétől a CivilPort kiemelkedően közhasznú társaság. A korábban Hálózat az Ifjúságért Kht. néven ismertté vált szervezet 1997 óta közel ezer ifjúsági, nonprofit és egyházi közösség négyezer felhasználója számára nyújtott díjmentes világhálós szolgáltatásokat.

Ditzendy Károly Arisztid ügyvezető igazgató az MTI-nek elmondta, a jórészt állami forrásokból működő társaság a közhasznú és közcélú szervezetek kommunikációs szolgáltatójaként szerepet kíván vállalni a civil szféra megerősítésében, ezért kibővített szolgáltatási és ügyfélkörrel folytatja a jövőben munkáját. Várakozásaik szerint a következő egy-két évben, a kormányzati szervekkel kötött megállapodásoktól függően, 5-15 ezer felhasználó számára tudnak majd internetes szolgáltatásokat nyújtani. Ezek közé tartozik például az adott szervezet elektronikus levelezési rendszerének kiépítése, vagy a közösségek saját világhálós honlapjának elérhetővé tétele.

A CivilPort programját az érdeklődők a www.ngo.hu világhálós szolgáltató központon keresztül kísérhetik figyelemmel.