Alfréd
-2 °C
2 °C

Központi PC-beszerzés 900 millió forintért

MTI
2003.01.22. 14:07
A Miniszterelnökség Közbeszerzési és Gazdasági Igazgatósága (MKGI) bruttó 900 millió forint értékben szerez be személyi számítógépeket a központosított közbeszerzés körébe tartozó 1010 intézmény részére - derül ki a Közbeszerzési Értesítőből.

A hirdetmény közzétételével indított tárgyalásos közbeszerzési eljárás kiterjed Intel Celeron és Intel Pentium 4-es, vagy ezzel a kompatibilis processzorral szerelt rugalmasan konfigurálható személyi számítógépek, és kiegészítőinek szállítására, a kapcsolódó szolgáltatások biztosítására, valamint a rendszerek működtetésére.

Az MKGI 13 részteljesítésre bontotta a beszerzést, attól függően, hogy oktatási vagy közigazgatási intézménynek megfelelő, illetve Celeron vagy P4-es processzorokkal felszerelt számítógépekről van szó.

A részteljesítések közül kettőt a Flaxcom-Szintézis és a szlovák Sofos közös ajánlata nyert el, kettőt a SzinvaNet Kft., négyet a Kventa Kft., kettőt az Albacomp-Nádor Rendszerház és a Számítástechnikai és Ügyvitelszervezési Rt. közös ajánlata. Ugyancsak kettő részteljesítést nyert el a Fefo Kft. A Selectrade-Computer Kft. pedig egy részteljesítést nyert el a közbeszerzésen.