Gusztáv
-8 °C
-1 °C

Tovább tart a BSA Tűzszünet kampánya

2003.01.22. 15:51
A BSA (Business Software Alliance) Magyarország országos "Tűzszünet" kampányt hirdetett 2002-ben. Mivel kampányunk a tavalyi év során nem jutott el minden régióba, ezért ugyan azon feltételekkel folytatjuk ez évben. A kampány célja a BSA jogérvényesítési tevékenységének intezívebbé tétele, a legális szoftverhasználat fontosságának tudatosítása.

Ennek kapcsán egy adott régióra vonatkozóan 30 napos türelmi időszakot hirdetünk. A BSA így biztosítja minden vállalkozás számára, hogy rendbe tegye szoftvernyilvántartását, és rendezze az esetlegesen illegálisan használt szoftvereinek helyzetét. A BSA sem büntető-, sem egyéb peres eljárást nem kezdeményez az adott megyében e 30 nap alatt illegális szoftverhasználat miatt, illetve szerzői jogok megsértésének gyanújával, tehát mindenki büntetlenül kérhet segítséget ez időszak alatt akár a BSA-tól, akár viszonteladójától. Használja ki a "Tűzszünetet", és szánja rá az időt szoftvernyilvántartása rendbetételére!

A 30 nap letelte után, a BSA folytatja munkáját, és büntetőfeljelentéseket tehet az illetékes rendőrhatóságoknál olyan cégek ellen, ahol alapos okkal feltehető, hogy illegálisan használnak szoftvereket.