Timót, Xénia
3 °C
6 °C

Westel GPRS tarifakedvezmény

Index
2003.01.23. 15:48
A Westel bejelentette, hogy a Domino kártyát használó ügyfelei február 1-től teljes körű GPRS szolgáltatáshoz jutnak, és a felhasználói kör kibővítése mellett a szolgáltató februártól egy éven át jelentős kedvezménnyel kínálja csomagkapcsolt adatátviteli szolgáltatását.

A lépéssel a legnagyobb hazai mobilcég több mint 3,4 millió ügyfelének mindegyike megfelelő készülék esetén internetezésre és WAP böngészésre egyaránt használhatja majd a GPRS-t. Szintén fontos változás, hogy 2003. február 1-től 2004. februárjáig a Westel havidíjas ügyfeleinek a GPRS szolgáltatást jelentős tarifakedvezménnyel biztosítja, az új Domino GPRS csomagok pedig már a bevezetés pillanatától egy éven keresztül jelentős engedménnyel használhatók. Újdonságként a kedvező használat érdekében bevezetésre kerül a rendkívül előnyös éjszakai időszak.

Az előfizetéssel rendelkező ügyfelek esetén az internet- és WAP elérésre egyaránt használható díjcsomag havidíja felére, 5000 forintról 2500 forintra csökken, a díjban foglalt és januártól megemelt 10 Mbyte-nyi adatmennyiség azonban változatlan marad.

A forgalmi díjak napközben és csúcsidőn kívül megegyeznek a jelenleg érvényes tarifákkal, az éjszakai kedvezményes díj révén mégis jóval kedvezőbb lesz a használat. Az éjszakai időszakban az eddigi 2,5 forint/10 kbyte helyett csak 0,3 forint/10 kbyte díj fizetendő, azaz egy Mbyte adat díja mindössze 30 forintra csökken. A WestelWAP díjcsomagban csúcsidőn kívül és az új éjszakai időszakban az eddigi díj feléért, azaz 10 kbyte-onként 5 forintért lehet böngészni a WAP oldalakat.

A Domino kártya esetében a szolgáltatás indulásakor két GPRS csomag kerül bevezetésre. A csak WAP elérésre szolgáló díjcsomag 350 forintos havidíj mellett csúcsidőben 13, csúcsidőn kívül és éjszaka 7 forint/10 kbyte forgalmi díjért vehető igénybe. A feltöltőkártyával használható internet csomagban havi 2500 forint mellett csúcsidőben 7 forint/10 kbyte, csúcsidőn kívül 3 forint/10 kbyte, éjszaka 0,3 forint/10 kbyte forgalmi díj ellenében mind a WAP, mind a világháló elérhető.