Eszter, Eliza
EUR 382,95 Ft
USD 356,54 Ft
14 °C
24 °C

A Híf nem fogadta el a Matáv ajánlatát

MTI
2003.02.06. 17:55
A Hírközlési Felügyelet (HíF) Hírközlési Döntőbizottsága elutasította a Matáv Rt. előfizetői hurok átengedésére benyújtott referenciaajánlatát.

A Hírközlési Felügyelet csütörtöki közleményében azt is nyilvánosságra hozta, hogy a döntőbizottság egyben kötelezte a Matávot: 30 napon belül újabb referenciaajánlatot juttasson el a testülethez jóváhagyásra.

A szóban forgó referenciaajánlat, illetve a benne szereplő ár elfogadása azért fontos, mert ez az az összeg, amiért egy távközlési szolgáltató, jelen esetben a Matáv, köteles átengedni egy másik szolgáltatónak az előfizetői hurkot.

Az előfizetői hurok gyakorlatilag nem más, mint a telefonvonal végződtetése (csatlakozóaljzat) egy lakossági vagy üzleti előfizető házában, illetve irodájában.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla