Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

A Kopint-Datorg nyerte a KSH 370 milliós közbeszerzését

MTI
2003.02.11. 10:03
A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) bruttó 370 millió forintot fordít a külkereskedelmi termékforgalom adatainak feldolgozását biztosító informatikai-statisztikai rendszer karbantartására, üzemeltetésére és követési feladatainak ellátására - derül ki a Közbeszerzési Értesítőből. A hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos közbeszerzési eljárást a Kopint-Datorg Rt. nyerte el, mivel a szoftvert 1991-ben a cég fejlesztette ki és kizárólagos jogok alapján azóta is gyakorolja a szoftver fejlesztéséhez, továbbfejlesztéséhez, karbantartásához, üzemeltetéséhez, és kötéséhez kapcsolódó jogokat.

Fennálló szerződés alapján csak a Kopint-Datorg Rt.-nél állnak rendelkezésre a vám- és pénzügyőrség által felügyelt vámadatbázisokból a külkereskedelmi statisztika adatállomány bemenő adatai, amelyek szintén elengedhetetlenek a beszerzés megvalósításához. A beszerzés értékének 10 százalékát meghaladó mértékben a nyertes alvállalkozóként igénybe kívánja venni a Datatip Bt.-t.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek