Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Az osztrák informatikai hivatal is belépett a Liberty Alliance-be

2003.02.11. 15:53
Az osztrák Központi Informatikai Hivatal is belépett a hálózati hitelesítést szolgáló szabványok kifejlesztésére létrejött Liberty Alliance-be. A hivatal Ausztria teljes közigazgatási rendszerének IT- és kommunikációs infrastruktúrájáért felel, illetve az e-kormányzati rendszer fejlesztésén dolgozik.

A Liberty Alliance célja a hálózati azonosításra alkalmas, nyílt, megosztott megoldás létrehozása és széleskörű elterjesztése, amely lehetővé teszi a decentralizált hitelesítést bármely internetre csatlakozó eszközről. A Liberty Alliance-et másfél éve alapították, tagjainak száma már eléri a 150-et. A szervezet alapító tagjai tagjai többek közt a Nokia, a Vodafone, az NTT DoCoMo, a Sun Microsystems, a Cisco Systems, az eBay, a Real Networks, az RSA Security, a Sony és több nagy bankkártya-szolgáltató, köztük a VISA és az EC/MC.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek