Koronavírus adatok

2022. jan. 19.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Fábián, Sebestyén
-3 °C
5 °C

Már lehet e-szerződést kötni

2003.02.12. 11:32
A Hírközlési Főfelügyelet hivatalosan nyilvántartásba vette az első olyan magyar fejlesztésű szoftverterméket, amely megfelel a digitális aláírásról szóló törvény követelményeinek a fokozott biztonságú elektronikus aláírás létrehozása és ellenőrzése vonatkozásában.

A Kopint-Datorg Rt. Üzletfejlesztési Igazgatósága által kifejlesztett "MultiSigno Standard" szoftvertermék a fokozott biztonságú tanúsítvány és eszköz (chipkártya) együttes alkalmazása esetén a törvény előírásainak megfelelően biztosítja, hogy a dokumentumok (szerződések, megrendelések, visszaigazolások, stb.) akár kizárólag elektronikus formában létezzenek.

A MultiSigno Developer fejlesztői készlet segítségével - amely szintén megkapta a fokozott biztonságú elektronikus aláírási termék minősítést - már meglévő alkalmazások is rövid idő alatt képessé tehetők a digitális aláírás biztonságos használatára. A minősített biztonságú termékek (MultiSigno Professional és MultiSigno Developer Pro) piaci megjelenése a félév tájékára várható, közel azonos időben a minősített biztonságú tanúsítványokkal és eszközökkel. Ekkortól nyílik mód a törvény szerint a csak elektronikus formában előállított számlák kibocsátására, valamint a dokumentumok archiválására.  • Eladnék
  • Hírek