Botond, Mózes
EUR 385,90 Ft
USD 370,29 Ft
12 °C
29 °C

Alkoholszonda a mobilban

2003.02.12. 16:30
Aki nem akar ittasan vezetni, de nem tudja, hogy az általa elfogyasztott alkohol mikorra ürül ki szervezetéből, annak nagy segítséget jelenthet a SzondaSMS szolgáltatása. Az online regisztrációt követően a weboldalon és SMS-ben egyaránt megtudhatjuk, hogy legközelebb mikor vezethetünk.

Az interneten kiválaszthatjuk, hogy mikor, miből és mennyit fogyasztottunk, és egy gombnyomásra elkészül a diagnózis. Az SMS szolgáltatás használata kicsit körülményes, ugyanis a rendszer nem ismer fel minden szót. A rövid tesztelés során kiderült, hogy a vodka szót még felismeri a rendszer, de az egyes márkanevekkel már nem tudott megbirkózni.

A fejlesztők arra is felhívják a figyelmet, hogy adataik csak tájékoztató jellegűek, és az ember átlagos alkohol-lebontó képességén alapulnak, nem veszik figyelembe az egyén egészségi állapotát, illetve az elfogyasztott ételeket.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek