Edina
-12 °C
-3 °C

Olcsóbb ADSL elérést kínál a GTS-Datanet

2003.02.14. 14:46
Magyarország második legnagyobb internet-szolgáltatója kedvezményes szolgáltatások sorát vezeti be, például a piaci átlagnál közel 30%-al olcsóbb ADSL elérést.

A 35.000 lakossági internet előfizetővel rendelkező GTS-Datanet, támogatja a kormány törekvését, amellyel az információs társadalom fejlesztését célozza meg. A minél több, jó minőségű internetes szolgáltatás országos szintű, tömeges elterjedése a piac érdekében is áll. Ennek megfelelően indította el a vállalat az internet-elérést bővítő programját, amelynek célja az Internet hozzáférések számának és a szolgáltatások spektrumának a radikális növelése.

A Datanet kedvezményes ADSL szolgáltatása a jelenlegi piaci átlagárakhoz viszonyítva több mint 30%-al olcsóbban kínál szélessávú elérést lakossági és vállalati ügyfeleinek egyaránt. Emellett már márciusban új modemes kombinált Internet-előfizetési csomagok egész sorát tervezik bevezetni, amelyek árai - a kormányzati törekvéseknek megfelelően - jelentős mértékben kedvezőbbek lesznek a mostani áraknál.