Erik, Alexandra
EUR 383,31 Ft
USD 365,34 Ft
9 °C
23 °C

Windows szoftver a mobiltelefonban

Reuters
2003.02.17. 13:59
A Microsoft megállapodott a német T-Mobile mobilszolgáltatóval, hogy idén nyártól egy újabb mobiltelefont hoznak forgalomba, amely a Windows operációs rendszert használja. A Microsoft hétfőn megerősítette az iparágból származó értesüléseket, melyek szerint a T-Mobile egy úgynevezett Smartphone bevezetésére készül.

A telefon a tajvani HTC mobilgyártónál készül majd. Külső méreteiben hasonlít a jelenlegi telefonokra, lesz naptárfunkciója, képes lesz az internetezésre, emailek és fotók továbbítására, közölte a Microsoft. A készüléken az azonnali üzenettovábbításra képes Instant Messenger is használható lesz.

Európában a T-Mobile-on kívül a Nagy-Britanniában ls Franciaországban aktív Orange kínál Windows alapú Smartphone-t. Ebből a készülékből azonban eddig jóval kevesebb, mint 100 ezer darabot adtak el.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek