A BT visszatér a brit mobilpiacra

Reuters
2003.02.17. 15:58
A piacvezető brit vezetékes szolgáltató, a BT Group a jövőben ismét mobilszolgáltatást indít, és ehhez a Deutsche Telekom leányvállalata, a T-Mobile UK hálózati kapacitását veszi igénybe.

A BT, korábbi nevén British Telecom hétfőn Londonban megerősítette azokat az értesüléseket, miszerint saját ügyfeleinek kombinált vezetékes és mobil szolgáltatást tervez indítani. A kapcsolt tarifát előreláthatólag a nyárfolyamán indítják be. Jelenleg a BT vállalati ügyfelek számára értékesít az mmO2 révén mobilszolgáltatást.

A konszernből a Cellnet mobilszolgáltató mintegy 15 hónappal ezelőtt vált ki, és mmO2 néven a tőzsdére került. Ennek oka akkor a konszern magas eladósodottsága volt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla