Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Az Epson 'Color City-t' épít a CeBIT-en

Index
2003.02.20. 13:38
A március 12. és 19. között Hannoverben megrendezett informatikai vásáron az EPSON kiállítási területe két fő részből áll. Az egyik területen az új "Business Color" kínálatot mutatják be, a másik területen a fogyasztói termékeket középpontba helyező alkalmazásokat állítja ki a cég.

Az üzleti felhasználóknak megmutatják, miként lehet a fekete-fehér nyomtatások költségét az EPSON színes nyomtatóival csökkenteni. A vásárlátogatók számára olyan új üzleti nyomtatókat mutatnak be, amelyek csak az év folyamán később kerülnek majd piacra.

Az EPSON a vásáron többek közt bemutatja a vezeték nélküli hálózaton történő nyomtatást. Ez a a 10 Mbit-es hálózat átviteli sebessége mellett rugalmasságot és mobilitást biztosít. Az EPSON Wireless nyomtatószerverének köszönhetően a felhasználók a legkülönbözőbb vezeték nélkül készülékeikről nyomtathatnak az EPSON lézer-, tintasugaras vagy mátrixnyomtatóira.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek