Európa erősít az e-government terén

pte
2003.02.24. 11:59
A Cap Gemini Ernst & Young (CGEY) vállalati tanácsadó cég elemzése szerint az EU tagállamok közigazgatásának internetes elérhetősége átlagosan 60 százalékra becsülhető.

A felmérést az EU eEurope programja immár harmadik alkalommal végeztette el. Az elemzők ennek során összesen 10 596 európai hivatal internetes kínálatát elemezték, bevonva a vizsgálatba az EU tagállamokon kívül Norvégia, Izland és Svájc e-kormányzati oldalait.

Szerte Európában a hivatalok 86 százaléka rendelkezik saját internetes oldallal. A legnagyobb kínálattal és legjobb szolgáltatási szinttel Svédország és Írország tűnik ki. A cégeknek nyújtott szolgáltatások csaknem mindegyik országban magasabb fejlettségi szinten állnak, mint az egyes polgárok számára nyújtott szolgáltatások.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek