Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Informatikai tárcaközi bizottság alakult

MTI
2003.02.25. 16:36
Megalakult az Információs Társadalom Koordinációs Tárcaközi Bizottság (ITKTB), amelynek elnöke Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter. Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium keddi közleménye szerint az ITKTB a kormány határozata alapján együttműködik az információs társadalommal összefüggő egységes kormányzati stratégia, valamint az annak megvalósítására vonatkozó intézkedési terv kidolgozásában, érvényesítésében.

A bizottságnak feladata lesz figyelemmel kísérni a hazai és nemzetközi programok és pályázatok lebonyolítását, elősegíteni az informatikai és hírközlési tárgyú nemzeti szabványok kidolgozását, koordinálni az informatikai biztonság megvalósításához szükséges technológiai fejlesztéseket, valamint a tárcák európai integrációs ágazati politikáját az információs társadalommal összefüggésben.

Az ITKTB munkájában a kormányzati szervek mellett részt vesznek az érintett országos intézmények, valamint a szakmai szervezeteken keresztül az üzleti és a gazdasági élet szereplői.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek