Erik, Alexandra
EUR 385,39 Ft
USD 366,39 Ft
9 °C
23 °C

Hétszázezer chello-előfizető Európában

Index
2003.02.27. 12:02
A United Pan-Europe Communications N.V. (UPC) és a chello broadband n.v. (chello) bejelentése szerint a chello szélessávú internet-szolgáltatás előfizetői száma a kontinensen elérte a hétszázezret. John F. Riordan, a UPC elnök-vezérigazgatója a hétszázezredik előfizetőt Bécsben köszöntötte. A chello kábeles internet magyarországi felhasználóinak a száma tavaly óta megduplázódott, és elérte a harmincezret.

A chello 2000 novembere óta érhető el Magyarországon. Jelenleg Budapesten (I., II., IV., VII., VIII., XI., XIII., XIV., XVII. és XXI. kerület), Budaörsön, Miskolcon, Szolnokon, Debrecenben, Nyíregyházán, Nagykanizsán, Sopronban és Szombathelyen vehető igénybe a UPC kábelhálózatain keresztül.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét