ECDL-versenyt hirdet a Neumann Társaság

Index
2003.02.27. 12:56
A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság a 2003-as Neumann-centenáriumi év alkalmából 7+1 fordulós online ECDL-versenyt hirdet. Az "IT hétpróba" követelményei azonosak az ECDL (Európai Számítógép-használói Jogosítvány) vizsgakövetelményeivel. Előzetes nevezés és jelentkezési díj nincs, a részvételhez elegendő a forduló napján (az első forduló 2003. március 19.) bejelentkezni a www.neumann-centenarium.hu honlapra. A versenyen korhatártól, iskolai végzettségtől függetlenül bárki részt vehet.

A feladatok megoldására a fordulók napján 14 órától kezdődően - a letöltéssel és visszaküldéssel együtt - 5 óra áll rendelkezésre. Az első 7 forduló összpontszáma alapján a legjobb 50 fő jut a döntőbe. A feladatok helyes megoldása már az adott forduló utáni napon közzé lesz téve az interneten. Az adott forduló eredményét a fordulót követően legkésőbb egy héten belül hozzák nyilvánosságral. A versenyzők között kialakult aktuális sorrend az első forduló után szintén megtalálható lesz az interneten.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla