Konrád
8 °C
26 °C

Kedvezőbb árú ADSL az Enternettől

MTI
2003.03.07. 10:27
Az EnterNet új, kedvezőbb árú, nagyobb sávszélességű csomagokat alakított ki. A legfontosabb újítás a sávszélességek terén van, ahol is az eddig ismert és megszokott 384Kbit/s mellett, már magánelőfizetők is választhatnak, a direkt számukra kialakított 512, 768, vagy akár 1536Kbit/s sávszélességű hozzáférések közül, sőt a korábbi gyakorlattól eltérően, már úgynevezett fix IP címet is igényelhetnek. A csomagok érdekessége még, hogy új elnevezéseket kaptak és határozottabban elkülönülnek a magánszemélyeknek, illetve a cégeknek ajánlott előfizetések.

Az árak is a pénztárcákat kímélendő lettek átalakítva, így például két éves szerződés esetén már 7.480 Ft + Áfa/hó díjért száguldhatunk a világhálón. A változások összhangban vannak a kormányzat azon célkitűzéseivel, amelyben az árak csökkentésével feltétlen támogatni kívánják a magáncélú Internet felhasználást és elterjedését.

Az EnterNet lépésével megelőlegezte leendő ügyfeleinek és előfizetőinek a várható támogatást, mivel kormányzati oldalról jelenleg az még kidolgozás alatt áll.

Fontos megjegyezni, hogy a cég, kiemelkedő minőségű szolgáltatásainak is köszönhetően az ADSL előfizetések eladása tekintetében országosan a második helyet vívta ki magának.