Távképzést indít a MEOSZ a hátrányos helyzetűeknek

Index
2003.03.07. 18:41
A Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ) arra kéri az Index olvasóit, hogy közreműködésükkel segíthessenek mindazokon, akik körülöttünk élnek, ám fokozottan hátrányos helyzetűek és talán internet-eléréssel sem rendelkeznek, így nehezebben kaphatnak hírt a számukra biztosított legújabb lehetőségről.

A MEOSZ a manapság sokat emlegetett "Ne halat adj, hanem hálót!" mondás jegyében most minden fogyatékkal élő embernek fel szeretne kínálni egy lehetőséget, hogy részt vegyenek három olyan tanfolyamon, amelyek segítségével könnyebben juthatnak munkához. A tanfolyamok az elektronikus kereskedelemmel (2900 Ft), távmunkás képzéssel (2900 Ft) foglalkoznak, illetve ECDL számítógépes jogosítvány megszerzését teszik lehetővé (3900 Ft).

A szövetség vállalja, hogy a levizsgázott hallgatókat tovább támogatja, ajánlataikat közzéteszik, hogy könnyebben tudjanak munkát találni. A lehetőséget háromezer fogyatékkal élő jelentkező számára tudják felajánlani. A tanfolyamon azok is részt vehetnek, akik még nem rendelkeznek internet-eléréssel - ennek megkönnyítésére az Elender ezer résztvevő számára ingyenes internet-elérést biztosít a tanfolyam mellé.  • Hírek
  • Megtakarítás