Rugalmasan alakítható vállalati telefonhálózat a Pannon GSM-től

2003.03.19. 12:09
A Pannon GSM új telefonhálózati megoldást kínál a 10-70 fős vállalatok számára, amely a vonalas vállalati belső hálózatok képességeit a mobiltelefonok előnyeivel ötvözi. A MobiTrend névre keresztelt rendszerben működnek a rövid számon hívható mellékek, sőt, a hívásátadás egymástól több száz kilométerre tartózkodó kollégák között is megoldható. Mindezek lehetővé teszik, hogy a vállalatoknak ne kelljen egyszerre vezetékes és mobil telefonhálózatot fenntartaniuk.

A MobiTrend szolgáltatás a kommunikációs költségek csökkentését is elősegíti, ugyanis a csoporton belüli hívásokra kedvezményes percdíjat számol a Pannon GSM. Emellett személyre szabható beállításokkal elválasztható egymástól a vállalati és magáncélú hívások számlázása: az előbbiek egyetlen, összesített számlán jelennek meg, míg az ugyanazon készülékről és SIM-kártyáról indított magánbeszélgetésekről közvetlenül a felhasználóhoz érkezik a számla.

A rendszer rugalmasságát biztosítja a könnyű programozhatóság, amelyet az interneten keresztül lehet lebonyolítani. A rendszergazda részletesen beállíthatja, hogy az alkalmazottak milyen hozzáféréseket kaphatnak, azaz mely készülékről lehet roaming, WAP vagy más szolgáltatásokat igénybe venni. A MobiTrend rendszer áttelepítése soha nem okozhat gondot, és az új alkalmazottak- eredeti Pannon GSM hívószámukat megtartva - egy pillanat alatt csatlakozhatnak a vállalat telefonos rendszeréhez.  • Tippek
  • Hírek