Technológiai TV-csatornát indít az Epson

2003.03.26. 09:46
Az Epson saját műholdas televíziós csatornát indít az EMEA régióban, amely Európát, Közép-Keletet és Afrikát foglalja magába. A technológiai és gazdasági csatornán technikai programokat és időjárás-előrejelzést fognak sugározni. Az E-TV a HOT BIRD Eutelsat műholdrendszerén keresztül fogható.

A 777 európai várost érintő időjárás-előrejelzéseket, valamint az időjárásra vonatkozó információkat az egyik legnagyobb magánkézben lévő időjárás megfigyelő központ, az EPSON Meteo Centre továbbítja naponta többször is.

Az E-TV technológiai programjai a legfontosabb technológiai fejlesztésekbe enged bepillantást, és megismerteti a nézőket a vezető informatikai és csúcstechnológiai cégek azon termékeivel, amelyek saját mindennapi életünkre is hatással vannak. A műsoridő legnagyobb részét a legfrissebb műszaki hírek teszik ki, amelyek heti rendszerességgel részletes tájékoztatást adnak a legfontosabb technológiai újításokról és termékekről, például a digitális fényképezésről vagy a házimozikról.

Az E-TV „Discover EPSON” részlege kizárólag az EPSON cégnek szenteli műsoridejét. Ennek keretében az Epson termékeit és technológiáit ismertetik a nézőközönséggel.  • Hírek
  • Árfolyam