Linuxos víruskeresőt készített az F-Secure

2003.03.28. 12:08
Az F-Secure linuxos termékcsaládja három új szoftverrel bővül: az F-Secure Anti-Virus for Firewalls 6.10-es, az F-Secure Anti-Virus for Linux Servers 4.50-es, és az F-Secure Policy Manager for Linux 5.11-es verziójával.

Az F-Secure Anti-Virus for Firewalls 6.10 biztosítja a felhasználók számára a tűzfalon áthaladó forgalom átvizsgálását, pontosan ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtva, mint Windows alapú verziója. A szoftverben lévő több keresőmotor megbízható védelmet nyújt minden ismert típusú (többek között makró-, script- és bináris) vírus ellen.

Az F-Secure Anti-Virus for Linux Servers 4.50 verziója csatlakozási felületet biztosít az AMaViS-hoz hasonló víruskereső keretrendszerekkel való integrációhoz. A felület lehetővé teszi a víruskeresések és a vírusadatbázis-frissítések egyszerű időzítését is. Az F-Secure Anti-Virus for Linux Servers 4.50 egyik legfontosabb újdonsága a démonmód megjelenése, ami lehetővé teszi a felhasználó számára a víruskereső motorok rezidens memóriába töltését. Ezek után egy kisméretű alkalmazással indíthatóak a keresési műveletek a démonon keresztül.

Az F-Secure Policy Manager a teljes F-Secure termékskála központi menedzsment eszköze. A most megjelent linuxos verzió egyaránt tartalmazza a konzol- és a szerverkomponenst, amelyek teljes mértékben kompatibilisek a windows-os verzióval, és lehetővé teszik akár a vegyes menedzsment rendszerek kiépítését is. Az F-Secure Policy Manager 5.11 linuxos verziója letölthető a http://www.f-secure.com/products/policy-man/linux címről.  • Hírek
  • Bankszámla