Aladár, Álmos
-1 °C
3 °C

A BKÁE-re felvételizők SMS-ben kaphatják meg eredményüket

2003.05.28. 14:31
A Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemre jelentkezők az írásbeli vizsgákon elért pontjaikról, illetve felvételi összpontszámukról kérhetnek és kaphatnak tájékoztatást normál díjas rövid szöveges üzenetben, még a ponthatárok meghatározása előtt.

Az írásbelik eredményéről való tájékozódáshoz mindössze az ’A’ jelentkezési lap azonosítóját, valamint a vizsgatárgy kódját kell a 06 20 20 20 222 telefonszámra elküldeniük. Mivel az eredmények felvételi pontértéke szaktól függően változhat, a Pannon GSM rendszere automatikusan a megfelelő számítási rend (húszas, illetve harmincas lista) szerinti eredményt küldi ki a válaszüzenetben.

A pontos tájékoztatás, valamint a visszaélések elkerülése érdekében az érdeklődőket telefonszámuk alapján azonosítja a rendszer, azaz csak akkor fogadja el kérésüket, ha azt arról a mobil hívószámról küldik el, amelyiket jelentkezési lapjukon feltüntettek. Hibaüzenetet kap a jelentkező akkor is, ha rosszul ütötte be azonosítóját vagy tárgykódját, ha azokat nem választotta el szóközzel, illetve ha a feladatok kiértékelését megelőzően érdeklődik eredményéről. Hasonló módon, az azonosító és a választott szak kódja megadásával tudhatják meg hozott és szerzett pontjaik összegét a leendő hallgatók, így a ponthatárok kihirdetésekor azonnal megtudhatják, felvették-e őket az intézménybe.

A Pannon GSM által működtetett rendszer a vizsgaeredményeket június 3-tól július 10-ig, az elért pontokat július 16-tól 24. éjfélig bocsátja a jelentkezők rendelkezésére.

15%

Dan Brown Eredet

3990 Ft
3392 Ft
15%

Roger Moore Viszlát...

3200 Ft
2720 Ft