Benedek
-5 °C
5 °C

Tovább csökkennek a kártyás tarifák a Pannon GSM-nél

Index
2003.08.16. 15:38
A Pannon GSM hálózatán belül A Praktikum Pro csomag Pannon GSM-számok felé irányuló hívásainak percdíjai egységesen 10 százalékkal, a hálózaton kívüli hívások percdíjai mobil és vezetékes irányba egyaránt 6,25 százalékkal csökkennek. A Praktikum Classic felhasználói a hálózaton belüli hívások eddigi percdíjaihoz képest csúcsidőben 27, csúcsidőn kívül 25 százalékkal olcsóbban telefonálhatnak szeptember 1-étől. Hasonló mértékben, 26,6 százalékkal csökken a Bee Original tarifacsomag hálózaton belüli, csúcsidős hívásainak percdíja.

A Praktikum csomagoknál a korábbi, hívási időszakok és hívásirányok által meghatározott, összetett tarifarendszert áttekinthető struktúra váltja fel, amelyben csak a csúcsidőt és a csúcsidőn kívüli időszak, illetve a Pannon GSM hálózatán belülre és azon kívülre irányuló hívások díjszabása különül el.

A Pannon GSM szeptember 1-étől a kártyás tarifacsomagjaival folytatott beszélgetéseket a korábbi másodperc-alapú számlázás helyett 30 másodperces egységenként számlázza.

A vállalat számítása szerint szeptember 1-étől a hagyományos (csúcsidőt és csúcsidőn kvüli időszakot megkülönböztető) díjszabású kártyás csomagok felhasználói közül saját hálózatukon belül a legtöbb időszakban a Pannon GSM ügyfelei telefonálhatnak a legolcsóbban: a Praktikum Pro - kuponkedvezménnyel elérhető - 43,20 forintos csúcsidőn belüli, illetve a Praktikum Classic - szintén kedvezménnyel igénybe vehető - 24 forintos csúcsidőn kívüli áránál a megfelelő beszélgetési időszakokat tekintve nincsen kedvezőbb a piacon. Az egységes díjszabású (időszaktól és hívásiránytól független tarifát alkalmazó, illetve ehhez hasonló konstrukciójú) csomagok között továbbra is a Pannon GSM augusztus 1-étől érvényes Praktikum Perfektje az elérhető legalacsonyabb árú a maga - kuponkedvezménnyel - 28,80 forintos percdíjával, állítja a telefontársaság.