Judit
3 °C
7 °C

Olasz kollégáival találkozik Kovács Kálmán

Index
2003.09.04. 12:49
Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter 2004. szeptember 4-én az olaszországi Viterboba látogat és informális miniszteri találkozón vesz részt. A "Szélessáv: jelenlegi helyzet és perspektívák" című délelőtti szekció során Erkki Liikanen EU informatikai főbiztos tart előadást és az európai telekommunikációs cégek vezetői osztják meg egymással ipari tapasztalataikat.

Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter felszólalását e témában a miniszteri kerekasztal során tartja meg, melyen az olasz kormány részéről részt vesz Maurizio Gasparri hírközlési és Lucio Stanca innovációs és technológiai (informatikai) miniszter is.

A délutáni szekció részét képezi Erkki Liikanen a strukturális alapok hasznosításáról szóló előadása és a miniszterek felszólalása a 'Nemzeti akciótervek bemutatása a szélessáv fejlesztése' témában.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?