Megjelent a Windows Storage Server 2003

Index
2003.09.17. 14:56
Megjelent a Microsoft fájl- és nyomtatókiszolgáló gépekre szánt Windows Storage Server 2003 operációs rendszere. A szoftver az OEM-gyártókon, köztük a Dell, az EMC, a Fujitsu Siemens, a HP, az INLINE, az Iomega, a MaXXan Systems és az NEC cégen keresztül lesz elérhető. A Windows Storage Server 2003 skálázható, akár 40 terabájt méretű adattárolókat is tud kezelni.

A Windows Storage Server 2003 kétféle kiadásban kapható. Az Enterprise Edition skálázható fájlkiszolgálót a nagyvállalati adatközpontoknak szánják. A Standard Edition fájl- és nyomtatókiszolgálót vállalati osztályok, fiókirodák, valamint kis és közepes méretű vállalatok számára fejlesztették ki. A Windows Storage Server 2003 megjelenésével egyidejűleg számos vezető szoftvergyártó is bejelentette, hogy támogatja az új Microsoft-terméket.

A Windows Storage Server 2003 a korábban Windows Powered NAS néven ismert termék legújabb verziója. Az IDC szerint jelenleg a NAS rendszerek 41 százalékán Windows Powered NAS kiszolgáló fut.  • Hírek
  • Bankszámla