Albert, Lipót
3 °C
12 °C

Olcsóbb és egyszerűbb szoftverportfolió a Suntól

MTI
2003.09.17. 16:07
A Sun Microsystems az eddiginél egyszerűbb és a vállalatok számára olcsóbb szoftverportfoliót alakít ki - közölte Szkurka János, a társaság magyarországi leányvállalatának marketingigazgatója szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

A nagyvállalatoknak ajánlott Sun Java Enterprise System infrastruktúra-szoftver felhasználónként 100 dollárba kerül egy évre úgy, hogy ebben az összegben nemcsak a licenc díja, hanem a program frissítése, az oktatás és a felhasználói támogatás is benne foglaltatik.

A cég szerint a konkurens termékekhez képest konfigurációtól függően 6-47 százalékot takaríthatnak meg azok, akik a Sun ezen integrált szoftvermegoldását választják. A világszerte gyakorlatilag egyidőben bejelentett új portfolió kapcsán elhangzott: a Sun ezzel a lépésével megerősíti, hogy szoftvergyártó céggé vált, igaz, hardvereket is előállít.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?