Natália
1 °C
7 °C

Emailben hívják oltásra a bécsieket

Der Standard
2003.09.22. 14:23
Az osztrák főváros lakosai a jövőben email útján kérhetnek értesítést a soron következő oltásaikról. A város vezetése ugyanis új oltási figyelmeztető rendszert indít be, amelyet térítés nélkül igénybe lehet venni.

A szolgáltatás használatához online regisztrációra van szükség. A saját felhasználónév és jelszó birtokában be kell vinni a korábbi oltások időpontját. Az oltásokat betegség vagy hatóanyag szerint lehet osztályozni. Ezt követően mindenki személyre szabott összefoglalót kap az oltásairól és a javasolt következő időpontokról.

Ha a felhasználó úgy kívánja, kérhet email útján értesítést. Nem szabad viszont elfelejteni, hogy a megtörtént oltást is fel kell venni a személyes adatbázisba. A rendszer adatait természetesen bizalmasan kezelik, közölte Elisabeth Pittermann bécsi tanácsos.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?