Valér
-2 °C
0 °C

Zéró indulórészlet a Westelnél

Index
2003.09.22. 16:25
A Westel új előfizetőknek is elérhetővé teszi, hogy indulórészlet befizetése nélkül, kamatmentes részletre vásárolhassanak MMS készüléket. Szeptember 22-től új feltételekkel, a két éves hűségnyilatkozattal előfizetetést vásárlók számára is elérhető a kezdő befizetés nélküli akciós telefonvásárlás, így havidíjas előfizetést vásárló új ügyfelek induló részlet nélkül vihetik el a Sony Ericsson T310-es készüléket.

A mobilcég közleménye szerint az Arany- és Platinakártyás westelesek társkártyás előfizetés vagy újabb két éves hűségnyilatkozat aláírása esetén szintén kezdő részlet nélkül, 12 havi kamatmentes részletfizetéssel a Motorola T720i, a Nokia 6610 és a kamerás Sony Ericsson T610-es készülékhez is hozzájuthatnak.

A fentieken túl a előfizetéses westelesek október 1-től a percalapú, 25 százalékkal alacsonyabb percdíjú csomagokat választva a Társalgó, Szervusz, a Westel 100, Westel 200, Westel 300 és Westel 400 díjcsomagokkal csúcsidőn kívül, hálózaton belül minden esetben 21 forint alatti percdíjakkal telefonálhatnak. A Westel percalapú havidíjas csomagjaival ráadásul éjszaka hálózaton belül 10 forint alatti percdíjakkal lehet beszélgetni. Szintén jövő hónaptól a kedvezőbb díjszabásnak köszönhetően a multimédiás készülékekkel elküldött nagy MMS-ek díja is jelentősen csökken, áll a Westel közleményében.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!