Szilárda
-4 °C
3 °C

Idén is indul a Nokia interaktív játéka

Index
2003.09.23. 11:42
Idén két részből áll a Nokia interaktív játéka, melyet interneten, vagy a Nokia N-Gage játékgéppel illetve Nokia 3650 telefonnal lehet játszani. Az ingyenes játékban világszerte 35 országban 10 nyelven vehetnek részt az érdeklődők.

Az idén két részből álló Nokia Játék első része a NokiaGame.com internetes oldalról ingyenesen letölthető, de a Nokia N-Gage játékgép európai és afrikai eladási csomagjában 2003. október 7-től korlátozott ideig elhelyezett kártyán is megtalálható, Snowboard néven.

A mobilinternetes játék csak a Nokia N-Gage játékgéppel és a Nokia 3650 telefonnal játszható. A második szakasz november 19-től 10 napon át tart majd, amelynek során az interneten át, SMS-ben, e-mailen, csevegésen és interaktív hangos válasz (IVR) révén folyik az információk megosztása, illetve a kulcsok és utasítások közlése. A játékban való részvételhez internethozzáférésre, e-mail címre és rövid szöveges üzenetek fogadására képes mobiltelefonra van szükség. A játék végén az első 5-50 játékos minden országban Nokia N-Gage játékgépet nyer.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!