Albert, Lipót
3 °C
12 °C

A Hungarotel az internetes rendszerét fejleszti

MTI
2003.09.24. 16:49
A Hungarotel a jövőben az internetszolgáltatások terén kíván az előrelépni, hangzott el a vezetékes telefonszolgáltató társaság szerdai sajtótájékoztatóján. Tajti Endre, a Békés, Vas, Nógrád és Veszprém megyékben szolgáltató társaság értékesítési igazgatója elmondta: a Hungarotelnek kétszázezer előfizetője van, ám a piac gyakorlatilag telített, ezért kívánnak egyéb szolgáltatásokkal előre lépni.

A vállalat abban bízik, hogy az új programjaival megelőzheti az egyik országos konkurensét. Ennek érdekében folyamatosan bővíti a szélessávú internetelérés lehetőségét. Az áprilisban kezdődött fejlesztések eredményeként a négy megyében már a lakosság 50 százaléka veheti igénybe az ADSL szolgáltatást.

A Hungarotel sokat vár a kormány programjaitól is, például Sulinet-program iskolai és közösségi felhasználókat támogató forrásaitól. Ha a társaság nyer ezeken a pályázatokon, akkor jövőre például Békés megyében a jelenlegi 133 internetes végpont száma akár 560-ra is növelhető, mondta Tajti.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?