Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megjelent az Adobe Creative Suite

Index
2003.09.30. 12:37
Adobe bemutatta az Adobe Creative Suite termékcsomagot, amely az Adobe Photoshop CS, az Adobe Illustrator CS, az Adobe InDesign CS és az Adobe GoLive CS termékek új teljes verziós frissítését, valamint az Acrobat 6.0 Professional-t, és az innovatív Version Cue fájlváltozat kezelőt tartalmazza.

Az Adobe Creative Suite CE verziójának Mac OS X 10.2.4, Microsoft Windows 2000 és Windows XP környezetben futó változata 2004. első negyedévében lesz elérhető a közép-európai országokban.

A CE verzió támogatja a közép-európai karaktereket, szóelválasztást 18 nyelvben, valamint a helyesírás-ellenőrzést cseh, szlovák, lengyel, bolgár és görög nyelvekben. Az angol változaton kívül hamarosan várhatóak a program cseh, magyar, görög, lengyel és török kezelőfelületű változatai.