Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Spamszűrő a Symantectől

MTI
2003.09.30. 15:30
A Symantec Magyarország több új, például az internetezés biztonságát növelő vírus- és levélszemét-szűrő szoftvert dob piacra, közölte Konkoly-Thege Szabolcs, a társaság vezetője.

Konkoly-Thege Szabolcs elmondta, hogy a felmérések szerint a felhasználók 90 százaléka kap rendszeresen levélszemetet, ám csak alig több mint 10 százalékuk tesz ez ellen lépéseket.

Pedig a levélszemét (spam) azért is veszélyes, mert vírusokat hordozhat, illetve a felhasználók személyes információinak megszerzésére szolgál.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az új szoftverek megnövelik a biztonsági eljárások pontosságát, egyszerűbb a használatuk, miközben növelik a védelmet. A Symantec egyik terméke, a Norton Internet Security 2004 átfogó védelmet nyújt a világhálós veszélyforrások ellen, s megvéd a kémszoftverek behatolásától is.