Oszkár
20 °C
29 °C

Európai mobilszövetség alakult a Pannon részvételével

Index
2003.10.01. 09:54
Kilenc európai mobilszolgáltató bejelentette, hogy mobil szövetséget alakítottak annak érdekében, hogy egész Európa területén összehangolt hang- és adatátviteli megoldásokat nyújtsanak üzleti és lakossági ügyfeleik számára. A spanyol Amena, a Németországban, Angliában és Írországban szolgáltató O2, az osztrák One, a Pannon GSM, a svájci Sunrise, a norvég Telenor Mobil és az olasz Wind kedden Münchenben írta alá az erről szóló megállapodást.

A tagok hálózatai közötti összehangolt GPRS és MMS kapcsolat, valamint a hazai szolgáltatásokhoz történő egyszerű hozzáférés - mint a rövid számok használata a hangposta és az ügyfélszolgálat felhívására - azonnal elérhető lesz az előfizetők számára. Ezen felül a szövetség tagjai bevezetik azt a szolgáltatást, amellyel a pre-paid ügyfelek gyorsan és egyszerűen tölthetik fel egyenlegüket bármely tagországban.

Az üzleti előfizetők számára speciális tarifacsomagokat kínálnak majd a szövetség tagjai és olyan termékeket, amelyekkel valamennyi tagország területén könnyen férhetnek hozzá fontos szolgáltatásokhoz. A továbbiakban olyan szolgáltatáscsomagokat is bevezetnek, amelyek a külföldre utazó ügyfeleket fogják segíteni.