Márta, Flóra
20 °C
33 °C

Internetes szolgáltatások az MKB banknál

2003.10.01. 15:24
A szeptember elején bevezetett Netbankár segítségével a Magyar Külkereskedelmi Bank lakossági ügyfelei az interneten is intézhetik banki ügyeiket. A Netbankárral a leggyakrabban használt banki műveletek (számla- és bankkártya információk, eseti és állandó forint átutalások, betétlekötések) mellett hamarosan elérhető lesz az eBroker szolgáltatás, melynek keretében értékpapír információk kérdezhetők le és értékpapír műveletek végezhetők.

A bank különböző szolgáltatási csomagokat dolgozott ki, az Info csomaggal például valamennyi lekérdezési funkció elérhető, de tranzakciók nem végezhetők, az Aktív csomaggal pedig valamennyi lekérdezési funkció, és az alábbi megbízások teljesíthetők: eseti és állandó forint átutalási megbízások benyújtása, deviza átutalás és átvezetés, forint és deviza lekötés valamint a NetBróker szolgáltatás (értékpapír műveletek és információk).

Az internetes kapcsolat biztonságát jelenleg az ügyfél által megadott jelszó, az Aktív műveletekhez szükséges külön aláírási jelszó, illetve az MKB többszörös tűzfalrendszere biztosítja.