Benedek
-5 °C
5 °C

Kedvezményes internetes SMS az eTeltől

2003.10.07. 12:03
Mától valamennyi mobilhálózatba nettó 15 forintba kerül egy SMS az eTel Magyarország Private Talk kártyájával. A kártyával az interneten keresztül többféle módon is lehet szöveges üzenetet küldeni: az "smskartya.hu" honlap látogatói vagy anonim módon, vagy úgy küldhetnek üzenetet, mintha azt saját telefonjukról kezdeményezték volna.

Az egyszerű küldésnél csak a behívókártya PIN kódját és sorozatszámát kell begépelni. Ha az üzenet feladója saját hívószámával szeretné elküldeni üzenetét, akkor előbb regisztrálnia kell magát, de ezt követően már csak a Private Talk kártyája PIN-kódját kell megadnia. A kártyával saját telefonkönyvet lehet generálni, és egyidejűleg több kártyát lehet felvenni az üzenetközpont adatbázisába.

A 2000, és 5000 forint értékben forgalomba került kártyával a világ bármely pontjára lehet telefonálni az általában elérhető telefonköltségek töredékéért. A kártya tulajdonosa ingyenesen használhatja a 06-80-988-988 behívó-számot, és élhet a másodperc alapú számlázás, valamint a telepítési és havidíj nélküli díjszabás előnyeivel.