Koronavírus adatok

2021. nov. 30.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Elza
2 °C
8 °C

Új digitális kamera a Sonytól

Index
2003.11.10. 15:06
A Sony Europe novemberben mutatta be a nagyközönségnek a Cyber-shot U termékcsaládja legújabb tagját, a Cyber-shot DSC-U40-t. Az elődjénél 10 százalékkal vékonyabb, zsebben hordható Sony modell 2004. januárjában kerül Európában a boltokba.

A Cyber-shot U40 a lencsevédő elcsúsztatása után egy másodpercen belül képes 2 megapixel felbontású felvételek készítésére. A képek készítését és ellenőrzését az 1-colos hibrid LCD kijelző segíti. A különleges képalkotó eljárás alkalmazása lehetővé teszi, hogy nagyon világos kültéri fényviszonyok illetve gyengébb megvilágítás mellett is egyaránt tiszta és éles maradjon a kép.

A fényképezőgép ez eddiginél nagyobb teljesítményű sorozatfelvétel üzemmóddal rendelkezik, ami gyors egymásutánban 10 VGA felbontású képet, vagy 2 darab emelt minőségű, 2 megapixel felbontású képet készít.

A fényképek és a mozgóképek tárolása Memory Stick Duo kártyán történik, így lehetővé válik a képek átvitele más, Memory Stick kompatibilis termékbe is pl. TV készülékbe, telefonba és számítógépre.