Eleonóra
-1 °C
2 °C

Mozijegyváltás SMS-ben

Index
2003.12.03. 16:34
A Westel és a Budapest Film együttműködése nyomán december 4-től SMS-ben is megvásárolhatók a mozijegyek hat budapesti moziba.

Az SMS-ben történő mozijegy vásárlás során elég kiválasztani a hat Budapest Film mozi (Corvin, Mammut, Puskin, Művész, Szindbád, Tabán) egyikét, majd a mozi első két betűjének, a film kódjának, a vetítés napjának és időpontjának, valamint a jegyek darabszámának megadásával küldeni egy SMS-t a 06-30/30-30-700-as számra.

A válaszként érkező üzenet összefoglalja a jegyvásárlással kapcsolatos információkat, többek között a díjakat, és a terem adottságait figyelembe véve a legkedvezőbb helyekre szóló ülőhelyek adatait. Amennyiben a feltételek az ügyfél számára megfelelőek, vásárlási kódjának elküldésével azonnal megvásárolhatja a mozijegyeket és kényelmesen, közvetlenül az előadás előtt veheti át azokat.

A mozijegyek ellenértékét a havidíjas előfizetők meghatározott értékig utólag, számlájukkal fizethetik ki. A Dominó kártyások, továbbá nagyobb összegű vásárlásoknál a havidíjasok is az elektronikus úton feltölthető m-com egyenlegből vásárolhatnak.

A Westel és a Budapest Film idén márciusban az országban elsőként tette lehetővé, hogy a mobilcég ügyfelei a mozijegyet mobiltelefonjuk segítségével WAP-on keresztül megvásárolhassák.