Piroska
-1 °C
5 °C

Pozitív a magyar eTel üzemi eredménye

Napi Gazdaság
2004.01.13. 08:34
A hazai telekommunikációs piac élesedő versenyfeltételei közepette először ért el pozitív üzemi eredményt a 2000-ben létrehozott eTel Magyarország, amely alapítása óta rendkívüli költségekkel járó technológiai beruházásokat hajtott végre. A vállalati értéknövelt távközlési szolgáltatások terén tevékenykedő cég 2003 végén pozitív EBITDA eredményt mutatott fel - tájékoztatott a társaság illetékese.

Az eTel Magyarország 2003-ban csaknem 100 millió percnyi beszédalapú forgalmat bonyolított, bővítette adat- és internetszolgáltatásait. A vállalat az elmúlt években több mint 10 millió euró értékben hajtott végre a szolgáltatások minőségét és elérhetőségét javító technológiai beruházásokat. Legutóbb decemberben indított jelentős fejlesztéseket annak érdekében, hogy határidőre megteremtse a számhordozhatóság feltételeit.

Az eTel Magyarország ügyfelei között jelenleg megtalálhatók fontos hazai pénzintézetek, kereskedelmi és termelő vállalatok, valamint állami intézmények, amelyek hang-, adat- és internetszolgáltatást vesznek igénybe. Az eTel szolgáltatásai az ország egész területéről hozzáférhetők.