Ágnes
-1 °C
2 °C

Bankkártyával is igénybe vehető a Westel WLAN

2004.01.30. 11:45
Februártól dombornyomott bankkártyával is elérhető westel WLAN szolgáltatás, függetlenül attól, hogy a felhasználó a társaság ügyfele vagy sem. A Westel 2003. december 1-je óta a Ferihegy 2A, 2B Terminálokon és számos Westel üzletben kereskedelmi szolgáltatásként kínálja a vezeték nélküli helyi hálózatelérést az arra alkalmas eszközökkel rendelkezőknek. A WLAN internetelérést eddig kizárólag a Westel előfizetéses és Domino kártyás ügyfelei használhatták.

A bankkártyás fizetési módot választva az ügyfél automatikusan az OTP Bank weboldalára lép, ahol a bankkártya számát, lejárati dátumát és a kártya azonosítóját kell megadni. A bankkártyás fizetési mód teljesen biztonságos, mivel a kommunikációt lebonyolító alkalmazás segítségével az adatátvitel az OTP Bank Rt. számítástechnikai rendszere által védett csatornán történik, ezáltal biztosítva azt, hogy a vásárlók adatai illetéktelenek kezébe ne kerüljenek.

A szolgáltatás 15 percnyi használata bruttó 625 forint, belépési és havidíja nincs. Az elektronikus úton kifizetett szolgáltatás díjáról a Westel az ügyfél kérésére és az általa megadott címre díjmentesen számlát küld ki.